12iun.

Politica de returnare

Dacă ați comandat un produs de pe Royal Gelato.ro , iar la ridicare/livrare acesta nu corespunde descrierii și specificațiilor mentionate pe site sau a detaliilor menționate de dumneavoastră in comandă, puteți refuza ridicarea/recepționarea produsului și veți primi banii integral inapoi.

Manufacturarea produselor influențeaza rezultatele

Produsele regăsite în pozele prezente pe Royal Gelato.ro sunt cu titlu de prezentare, decorul acestora este standard, existând posibilitatea de a se adăuga accesorii in funcție de capacitatea brasov.zoomserie.online de realizare a cerințelor solicitate. În momentul comenzilor online puteți opta pentru decoruri personalizate care sunt confirmate ulterior de către operatorul brasov.zoomserie.online telefonic.
Produsele Royal Gelato nu pot fi identice, deoarece sunt realizate manual și pot avea mici diferențe.Torturile personalizate nu pot fi identice, deoarece sunt realizate manual și pot avea mici modificări datorită cantițătilor (in poze pot fi torturi mai mici sau mai mari decat cantitatea dorită de tine).
Pentru fiecare tort personalizat, în funcție de modelul ales și de numărul de porții solicitat, se va confirma cantitatea minimă necesară realizarii lui, fiind nevoie să accepți o marjă de +/- 500 grame din cantitatea confirmată de royalgelato.ro  Fiind un proiect diferit, putem doar aproxima cantitatea minimă necesară realizării acesteia.

Anularea comenzilor

In cazul produselor personalizate, datorită complexițatii elementelor decorative, comanda se poate anula inainte de ridicare/livrare, cu un timp minim egal de 48 de ore. În cazul in care anulați comanda cu mai puțin de 48 de ore înainte de ridicare/livrare, ne rezervăm dreptul de a reține avansul perceput la momentul plasării comenzii.

Întrebări Suplimentare

Dacă ai nelămuriri, comenzi deosebite sau întrebari suplimentare, îți stăm la dispoziție oricând, via e-mail pe adresa looktora@yahoo.com, sau la numarul de telefon 0760650842 in intervalul orar 10:00 – 18:00.