Foto1

Toata lumea iubeste inghetata. Desi se spune ca nu este alimentul cel mai potrivit pentru o dieta sanatoasa, acesta tot este desertul favorit al oamenilor din intreaga lume. In perioada in care te simti deprimat, esti trist sau lipsit de energie, inghetata este alimentul remediu cel mai potrivit. In plus, inghetata este ideala in zilele insuportabil de fierbinti din timpul verii si nu numai.

De aceea ne-am gandit sa lansam un nou serviciu care se numeste Royal Gelato Party.

In ce consta acest serviciu?

Practic consumi un desert racoros de cate ori vrei si cat vrei pe intreaga desfasurare a evenimentului. Cum ti se pare?

Acum ca ti-am captat atentia, sa-ti enumar cateva sortimente de inghetata disponibile:

– fistic , vanilie cu nuci Pecan , nuca
– fructe de padure , cafea , lamaie cu ghimbir
– lamaie verde , pepene galben , mango
– capsuni , afine , ananas,rodie
– raffaello,twix,kinder bueno,snickers
– salty caramel , bubble gum,oreo
– iaurt fructul pasiuni , vanilie,kinder

Cum se realizeaza acest serviciu?

Simplu nu este, in sensul ca trebuie adusa vitrina de prezentare cu un camion , apoi sosesc vaschetele cu inghetata (sase sortimente alese de client) cu o masina speciala (frigorifica) iar apoi asteptam invitatii sa deguste din sortimentele de inghetata delicioase. Servirea se face de personalul atent instruit in paharele pentru inghetata exact ca intr-o gelaterie.

 Toate ofertele de pret includ :

– inchiriere vitrina frigorifica pentru inghetata (transport pana la locatie)
– sase sortimente de inghetata (alese de client)
– pahare si lingurite pentru inghetata
– personal pentru servirea invitatilor

Durata serviciului – se stabileste pentru fiecare eveniment in parte

Încrederea dumneavoastră în produsele/serviciile și personalul nostru este una din principalele noastre preocupări. În acest, pentru a vă furniza cea mai bună experiență posibilă, ne concentram pe continua îmbunătățire în întreaga noastră activitate.

S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L. cunoaște importanța datelor dumneavoastră personale și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în cadrul prezentului document .

S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L. respectă confidenţialitatea tuturor clienţilor noştri şi confidenţialitatea tuturor vizitatorilor website-ului nostru şi va trata/prelucra datele personale cu mare atenţie, în condiții tehnice și organizatorice de securitate adecvată. S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L.prelucrează datele cu caracter personal primite direct de la dumneavoastră, în calitate de persoane vizate, sau indirect cu ocazia derulării raporturilor comerciale/contractuale.

Datele cu caracter personal sunt colectate fie numai cu acordul/acceptul dumneavoastră, dacă sunt oferite cu bună știință, de bună voie, din proprie inițiativă, fie la solicitarea S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L. de exemplu prin unul din formularele on-line utilizate, respectiv formularul de contact online, formular înregistrare cont, formular candidatura online, prin abonarea la newslettere (bineînțeles, doar după ce ați optat să primiti aceste newslettere), comandă telefonică, etc.

Utilizarea acestui website aparținând S.C. Royal Collection S.R.L . de către dumneavoastră se supune prezentei Politici de Confidențialitate disponibilă pe website-ul nostru.

Dacă nu sunteţi de acord cu oricare dintre termenii prezentelor prevederi nu utilizaţi website-ul nostru sau nu ne furnizaţi datele dvs. personale. Este posibil ca anumite servicii/produse să fie condiţionate de furnizarea datelor dvs. personale.

S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L. nu va prelucra datele dumneavoastră personale decât în măsura în care acest demers este necesar indeplinirii scopurilor mai jos menționate, cu respectarea măsurilor legale de securitate și confidențialitate a datelor.

Ce date cu caracter personal prelucrează S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L. ?

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezintă orice operațiune sau set de operațiuni, care se efectuează asupra datelor dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate.

Pentru a accesa website-ul Royalgelato.ro, nu este nevoie sa ne furnizați niciun fel de date cu caracter personal.

În contextul desfășurării activității curente a S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L., inclusiv oferirii de produse /servicii clienților noștri, implicând achiziționarea de produse/servicii S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L. oferite pe website, sau abonarea la newsletter-ele S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L., depunerea online a candidaturilor pentru pozițiile deschise în cadrul companiei, precum și în contextul indeplinirii obligațiilor legale, vă putem solicita anumite date cu caracter personal.

În acest sens, S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L.va prelucra, printre altele, următoarele date cu caracter personal :

numele și prenumele, telefon mobil, e-mail, adrese de livrare, studii, experiența profesională, vechime în muncă, abilități, hobby, sex, adresa IP, cookies, Mailchimp, Google Analytics, Google Adwords, conturile de pe rețelele de socializare etc.

Cine sunt persoanele vizate?

Persoanele (vizate) ale caror date pot fi prelucrate de către S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L., exclusiv în scopurile mai jos menționate sunt:

Clienții persoane fizice ai S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L.(actuali, foști sau potențiali), reprezentanții/împuterniciții ai acestora, legali sau convenționali, candidații care aplică pentru pozițiile vacante din cadrul companiei;
Reprezentanții/imputerniciții/persoanele de contact de afaceri (parteneri de afaceri/contractuali, furnizori, prestatori de servicii, locatori, etc.- actuali, foști sau potențiali) și ai instituțiilor/autorităților publice.

Consecințele refuzului furnizării datelor cu caracter personal?

Dumneavoastră, în calitate de persoană vizată, sunteți obligați să furnizați date complete, actualizate și corecte.

Pentru a va putea oferi anumite produse/servicii specifice activității S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L., sau pentru a putea candida pentru posturile vacante din cadrul companiei, vă putem solicita datele cu caracter personal necesare oferirii produselor/serviciilor noastre, procesului de recrutare/selecție iar refuzul de a furniza astfel de date poate determina imposibilitatea furnizării produselor/serviciilor noastre/inițierii unei relații contractuale de muncă în cazul în care veți fi selectat și acceptat pentru postul la care ați aplicat.

Atunci când achiziționați un produs/serviciu furnizat de S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L., sau atunci când candidați pentru posturile vacante din cadrul companiei, vom colecta date personale în legătură cu furnizarea respectivelor produse/servicii/sau pentru procesul de recrutare/selecție. Totodata, vom colecta date cu caracter personal în vederea îndeplinirii obligațiilor legale și desfășurării activității curente (interes legitim).

În cazul în care prelucrarea datelor nu mai este necesară pentru oferirea unui serviciu, pentru îndeplinirea unei obligații legale, și nici nu este justificată de un interes legitim al S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L., dumneavoastră puteți refuza o astfel de prelucrare sau vă puteți retrage consimțământul dat anterior, refuzul urmând să producă efecte pentru viitor. Ulterior soluționării cererii de retragere a consimțământului, persoana vizată nu va mai primi informări comerciale cu privire la produsele/serviciile oferite de S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L..

Care sunt scopurile colectării datelor cu caracter personal ?

Utilizam datele dumneavoastră cu caracter personal doar în următoarele scopuri:

Derularea activității comerciale/contractuale a S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L.;
Recrutarea și selecția personalului- pentru cei care aplică pentru posturile vacante;
Facturarea și încasarea valorii serviciilor S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L.;
Marketing, promovare, reclamă, publicitate, concursuri, loterii publicitare, programe de loialitate, inclusiv transmiterea de oferte comerciale generale sau personalizate; dezvoltarea și îmbunătățirea produselor/serviciilor;
Gestionarea relațiilor cu clienții; comunicarea comercială cu clienții prin orice mijloc de comunicare;
Îndeplinirea obligațiilor legale incidente;
Comunicarea cu organismele/autoritățile/instituțiile publice sau de interes public;
Activități de audit și control/supraveghere;
Arhivare, scopuri statistice pentru evidențele interne ale companiei;
S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L.va considera toate informațiile colectate de la dumneavoastră ca fiind confidențiale și nu le va partaja cu terți, cu excepția celor prezentați mai jos, fără consimțământul dumneavoastră expres și anterior.

Cine sunt destinatarii datelor dumneavoastră cu caracter personal? Destinatarii datelor pot fi chiar persoanele (vizate) care au furnizat datele persoanele, după cum urmează:

Clienți persoane fizice ai S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L.(actuali, foști sau potențiali), reprezentanți/imputerniciți acestora, legali sau convenționali, candidații care aplică pentru pozițiile vacante din cadrul companiei;
Reprezentanții/imputerniciții/persoanele de contact de afaceri (parteneri de afaceri/contractuali, furnizori, prestatori de servicii, locatori, etc.- actuali, foști sau potențiali) și ai instituțiilor/autorităților publice.

Destinatarii (alții decât persoanele vizate) datelor pot fi:

Autorități publice centrale și locale, autoritați judecătorești, poliție, parchet (în limitele prevederilor legale și/sau ca urmare a unor cereri expres formulate), executori judecătorești,
Prelucrarea datelor cu caracter personal în scop promoțional (marketing)

Prelucrarea datelor personale furnizate de dumneavoastră (cum ar fi: nume și prenume, adresa de e-mail, nr. telefon mobil/fix, etc ) vor putea fi prelucrate de S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L., în scop promoțional (marketing), doar cu consimțământul dvs. expres, neechivoc, liber, informat și anterior exprimat, cu respectarea drepturilor dvs. stabilite de legislație și specificate în prezentul document.

Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra vor putea fi folosite în scop promoțional (marketing) și pentru produsele sau serviciile altor parteneri ai S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L., cu respectarea drepturilor dumneavoastră. Dumneavoastră vă puteți exercita opțiunea în privința unei asemenea prelucrări prin selectarea/bifarea casetelor adecvate din formularele/documentele utilizate pentru colectarea datelor cu caracter personal.

Indiferent de situație, în cazul în care veți dori ca datele cu caracter persoanal să înceteze a mai fi prelucrate de S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L.în acest scop, ne puteți solicita în mod expres încetarea oricărei prelucrări de date din partea noastră. Totodata, atunci când veți dori să nu mai primiți newslettere sau materiale informative din partea S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L., vă puteți dezabona folosind butonul “Dezabonare” sau „Unsubscribe”.

În relația cu S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L., dumneavoastră, beneficiați conform prevederilor legale aplicabile de următoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție și procesul individual automatizat.

Durata prelucrării datelor cu caracter personal?

În vederea realizării scopului menţionat, S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L.va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe toata perioada de desfășurare a activităților S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L., până în momentul în care dumneavoastră, sau reprezentantul legal/convențional al dvs, veți exercita dreptul de opoziţie/ de ștergere (cu excepția situației în care S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L.prelucrează datele în baza unei obligații legale sau justifică un interes legitim). Ulterior încheierii operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal, în scopul pentru care au fost colectate, dacă dumneavoastră sau reprezentantul legal/convențional nu veți exercita dreptul de opoziţie/de ștergere, conform legii, aceste date vor fi arhivate de către S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L.pe durata de timp prevăzută în procedurile interne S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L.și/sau vor fi distruse.

Ce măsuri de siguranța sunt utilizate pentru protejarea datelor dumneavoastră?

Pentru a evita utilizarea fără drept a datelor personale, precum și eventualele abuzuri, utilizăm metode și tehnologii de securitate, împreună cu politici și proceduri de lucru adecvate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate.

Securitatea integrala a datelor transmise prin internet nu poate fi niciodata garantată. În timp ce S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L.depune toate eforturile în privința protejării datelor dumneavoastră personale, nu putem garanta în mod absolut securitatea datelor transmise către website-ul brasov.zoomserie.online. Orice transmisie de date se face pe riscul dumneavoastră. Odată ce primim informația referitoare la dumneavoastră, vom utiliza proceduri și măsuri stricte de siguranță împotriva utilizării neautorizate, nelegale, distrugerii, pierderii accidentale sau divulgarii datelor personale.

Care sunt drepturile dumneavoastră?

Prin citirea acestui document, dumneavoastră ați fost informat/ă cu privire la drepturile de care beneficiați, conform prevederilor legale aplicabile, respectiv: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție și procesul individual automatizat. Totodata, atunci când prelucrarea se realizează pe baza de consimțământ, dumneavoastră aveți dreptul, de a vă retrage consimțământul în orice moment în forma scrisă, adresata S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L., în condițiile legislației aplicabile, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului dat înainte de retragerea acestuia.

De asemenea, dumneavoastră aveți dreptul de a vă opune în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, prelucrării datelor personale în scop de marketing direct, utilizând, dacă este cazul, funcția de dezabonare inclusă în materialele de marketing.

Pentru celelalte scopuri, dumneavoastră aveți dreptul de a vă opune, în orice moment, în mod gratuit, ca datele cu caracter personal pe care le furnizați către S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L. să facă obiectul unei prelucrări, cu menționarea datelor și scopului avute în vedere, numai pentru motive intemeiate și legitime, legate de situația dvs. particulară, cu excepția cazurilor în care S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L. demonstrează că are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. În caz de opoziție nejustificată, S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L. este îndreptățită să prelucreze în continuare datele în cauză.

Prin citirea acestui document dumneavoastră ați luat la cunostință și înțelegeți faptul că datele cu caracter personal furnizate către S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L. constituie elemente determinante pentru accesarea produselor/serviciilor oferite de S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L., și/sau derularea activității comerciale/contractuale, precum și pentru participarea dvs. la procesul de recrutare/selecție. În cazul în care, dumneavoastră, direct sau prin reprezentant, va exercitați drepturile menționate mai sus, în mod vădit nefondat, nejustificat sau excesiv,în special din cauza caracterului repetitiv, S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L. poate:

fie sa perceapă o taxă rezonabila ținând cont de costurile administrative pentru furnizarea informațiilor sau a comunicării sau pentru luarea măsurilor solicitate;
fie să refuze să dea curs cererii.
De asemenea, dumneavoastră vă este recunoscut dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere și de a introduce o cale de atac judiciară.

Cum vă puteți exercita drepturile dumneavoastră?

Pentru exercitarea acestor drepturi, dumneavoastă vă puteți adresa Responsabilului cu protecția datelor din cadrul S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L. cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de e-mail: looktora@yahoo.com  sau la următoarea adresa de corespondență:

S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L., Jud. Brașov, Strada Republicii numarul 54 ap 2. S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L. poate, dacă este cazul, să solicite persoanei vizate să pună la dispoziție informații suplimentare pentru a stabili identitatea acesteia.

Prin citirea prezentelor prevederi, prin furnizarea datelor personale în vederea accesării produselor/serviciilor S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L., ori aplicării pentru posturile vacante din cadrul companiei, și/sau prin bifarea unor casete dedicate pe website, dumneavoastră ați fost informat/ă corect, complet, precis, ați luat la cunostință, înțelegeți pe deplin și sunteți de acord cu:

– prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în scopurile specificate în prezentul document, în baza consimțământului manifestat de dumneavoastră, în mod expres, neechivoc, liber și informat;

– faptul că prelucrarea de date cu caracter personal, astfel cum este specificată în legislația în vigoare și în prezentul document va fi efectuată pentru scop de reclamă, marketing (marketing direct), publicitate, promovare/evaluare produse/servicii, promovare evenimente, desfășurare campanii promoționale, concursuri, loterii publicitare, fidelizare, transmitere newsleterre (buletine informative), efectuarea de comunicări comerciale pentru serviciile S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L., în bază consimțământului manifestat de dumneavoastră, în mod expres, neechivoc, liber și informat;

– faptul că S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L. nu va prelucra datele dumneavoastră personale decât în măsura în care acest demers este necesar scopului menționat în prezentul document, cu respectarea măsurilor legale de securitate și confidențialitate a datelor.

Bine ați venit pe brasov.ROYAL GELAO.online

S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L., cu sediul social în Jud. Brașov, Republicii numarul 54 ap 2 , înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J08/109/2015 ,cod unic de inregistrare RO34034067, este o societate înființată conform legislației românești.
Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul si/sau vizitarea acestui website de către Dumneavoastră se supune Termenilor și Condițiilor de utilizare, implică acceptul explicit al Dumneavoastră cu privire la aceștia și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.
Prin accesarea website-ului sau a oricăror pagini din acesta, utilizatorul acceptă Termenii și Condițiile de utilizare din versiunea curentă. Dacă utilizatorul nu este de acord cu vreun termen sau cu Termenii și Condițiile de utilizare, folosirea și/sau accesul la acest website trebuie întreruptă de către utilizator.
S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L. (definit ROYALGELAO) în calitate de proprietar și administrator al website-ului royalgelato.ro, își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, Politica de confidențialitate, Politica cookies, precum și Termenii și Condițiile de utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă.
De aceea, vă rugăm să vizitați periodic aceasta secțiune pentru a verifica Termenii și Condițiile de utilizare agreate.
ROYALGELAO își rezervă dreptul de a înceta sau de a restricționa operarea acestui website și nu are nicio responsabilitate pentru disponibilitatea permanentă neîntreruptă sau neafectată a acestui website și a conținutului său.
Prin utilizarea website-ului, declarați că sunteți de acord cu colectarea, stocarea, utilizarea și distribuirea datelor dumneavoastră astfel cum sunt descrise în Termenii și Condițiile de utilizare de mai jos.
În cazul în care NU sunteti de acord cu prezenta, vă rugăm să NU utilizați website-ul în niciun fel.

Aplicabilitate

Termenii și Condițiile de utilizare prezentate sunt valabile și se aplică pentru toate paginile website-ului din domeniul brasov.ROYAL GELAO.online și pentru care ROYALGELAO are calitatea de autor, proprietar și administrator.

Drepturi de autor

S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L. este proprietarul website-ului și beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislației române și internaționale.
Conținutul acestui website, reprezentând dar nelimitat la text, imagini, grafice, design-uri, clipuri audio/video, mărci înregistrate sunt proprietatea S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L.
Folosirea fără acordul scris al ROYALGELAO a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Scopul folosirii

Conținutul și informațiile website-ului se adresează utilizatorilor personali, și nu profesioniștilor.
Conținutul website-ului nu poate fi descărcat, copiat, procesat, modificat sau distribuit în scopuri comerciale, cu excepția acelor secțiuni oferite special pentru descărcare și definite explicit pentru acest scop. Utilizatorii pot imprima părți ale website-ului pentru utilizare în scop personal și ne-comercial.
Este interzis să folosiți website-ul pentru a afișa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenințător, fals, înșelator, abuziv, de harțuire, licențios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator sau orice alt fel de material care poate constitui sau încuraja un comportament ce va putea da naștere unei infracțiuni, ar putea conduce la răspundere civilă sau ar încălca în alt mod legea.
Este interzis să utilizați website-ul în scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/ofertă cu caracter comercial.

Condiții de utilizare. Garanții și limitarea răspunderii

S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L.  nu garantează că website-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la ROYALGELAO.RO sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător. Utilizatorul foloseste website-ul pe riscul propriu, S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L. fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea website-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe website.
ROYALGELAO nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe website.
ROYALGELAO nu acordă nici un fel de garanție pentru conținutul și utilizarea acestui website. Informațiile publicate corespund realității la momentul înscrierii lor pe website sau al actualizării diverselor pagini ale website-ului.
Utilizatorul ia la cunoștiință faptul că website-ul reprezintă un mediu general de promovare și informare cu privire la activitatea ROYALGELAO, iar acesta nu este menit să angajeze juridic S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L. în relația cu utilizatorii săi (în afara cazului în care se menționează contrariul).
În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne rezervăm dreptul de a anula promoția și de a anunța clientul în cel mai scurt timp posibil, despre eroarea apărută.
Prețurile produselor de pe acest website pot suferi modificări neanunțate.
Preturile produselor afisate sunt exprimate in lei si contin TVA.
Promoțiile prezentate pe website sunt valabile în perioada de timp menționată expres și/sau în cazul în care nu se menționează o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile.
S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L. nu poate fi ținută răspunzătoare pentru orice pierdere, daună, costuri, litigii, pretenții, indirect de nerespectarea Termenilor și Condițiilor de utilizare.
ROYAL GELAO nu iși asumă în niciun fel responsabilitatea pentru situațiile în care utilizatorul își publică adresa sau orice alte date personale, din proprie inițiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile website-ului.

Securitate

Luăm toate măsurile de securitate necesare pentru protecția datelor dumneavoastră împotriva accesului neautorizat. Acest lucru presupune revizuiri interne ale practicilor de colectare, păstrare și procesare de date și ale măsurilor de securitate, de asemenea, măsuri fizice de securitate pentru protecția împotriva accesului neautorizat la sistemele unde stocăm datele personale.
Accesul la website este realizat prin intermediul paginilor securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lăcățel, poziționat lângă câmpul de adresa a website-ului.
Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui website și tentativă de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.
Link-uri – acest website conține link-uri către alte website-uri. ROYAL GELAO nu este responsabil de politica de confidențialitate practicată de aceștia. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali și a celorlalte informații referitoare la colectarea informațiilor cu caracter personal de pe acest website.
Fără a se limita la cele mai sus menționate, ROYAL GELAO își declină în mod special orice răspundere dacă acest website încalcă drepturile de proprietate intelectuala ale unei terțe părți; conțin informații inexacte, incomplete sau înșelătoare; nu au caracter comercial sau nu raspund îndeplinirii unui anumit scop; nu oferă o securitate adecvată; conțin viruși sau alte elemente cu caracter distructiv; sunt licențioase sau calomnioase.
Normele expuse în prezentul text se aplică doar în cazul informațiilor colectate pe website-ul royalgelato.ro

Comunicări

Utilizatorii website-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura website-ului, respectiv pot adresa întrebări atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care să afecteze viata privată, drepturile de proprietate intelectuală ale ROYAL GELAO sau ale unor terțe părți și care nu conțin viruși, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailinguri de masă sau orice altă formă de spam. Nu puteți folosi o adresa de e-mail falsă sau să impersonați o altă persoană sau entitate.
ROYAL GELAO își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a îndepărta sau edita o astfel de informație transmisă.

Minori

S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L.nu vinde produse și/sau servicii care să fie cumpărate de către minori. S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L. poate vinde sau încasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achiziționate de către un adult. Dacă sunteți minor și accesați un website o puteți face doar dacă sunteți sub supravegherea unui părinte sau a tutorelui legal.

Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L. este proprietarul de drept al royalgelato.ro, iar prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează prin mijloace automate, cu respectarea cerințelor legale și în condiții care să asigure confidențialitatea, securitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizate.
Pentru a vă informa în legatură cu modul în care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate disponibilă pe website-ul nostru.
În momentul accesării website-ului, anumite date pot fi și sunt în mod automat transmise de către browser-ul dumneavoastră și sunt colectate și stocate.
Aceste date includ, fără a se limita la:
tipul browser-ului și versiunea sa;
tipul de aparat utilizat și sistemul de operare;
data și ora accesării webwebsite-ului;
locația dumneavoastră.

Legislație

Termenii și condițiile de utilizare se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul S.C.ROYAL COLLECTION S.R.L.. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată de competența instanței judecătorească din aceeași structura administrativă cu sediul în Jud. Brașov.

Diverse

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu plasarea comenzii, clientul acceptă Termenii și Condițiile de utilizare fară nicio obiecție, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract încheiat valabil.
Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de utilizare, clientul își asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din comandarea produselor disponibile pe website-ul royalgelato.ro

Dacă ați comandat un produs de pe Royal Gelato.ro , iar la ridicare/livrare acesta nu corespunde descrierii și specificațiilor mentionate pe site sau a detaliilor menționate de dumneavoastră in comandă, puteți refuza ridicarea/recepționarea produsului și veți primi banii integral inapoi.

Manufacturarea produselor influențeaza rezultatele

Produsele regăsite în pozele prezente pe Royal Gelato.ro sunt cu titlu de prezentare, decorul acestora este standard, existând posibilitatea de a se adăuga accesorii in funcție de capacitatea brasov.zoomserie.online de realizare a cerințelor solicitate. În momentul comenzilor online puteți opta pentru decoruri personalizate care sunt confirmate ulterior de către operatorul brasov.zoomserie.online telefonic.
Produsele Royal Gelato nu pot fi identice, deoarece sunt realizate manual și pot avea mici diferențe.Torturile personalizate nu pot fi identice, deoarece sunt realizate manual și pot avea mici modificări datorită cantițătilor (in poze pot fi torturi mai mici sau mai mari decat cantitatea dorită de tine).
Pentru fiecare tort personalizat, în funcție de modelul ales și de numărul de porții solicitat, se va confirma cantitatea minimă necesară realizarii lui, fiind nevoie să accepți o marjă de +/- 500 grame din cantitatea confirmată de royalgelato.ro  Fiind un proiect diferit, putem doar aproxima cantitatea minimă necesară realizării acesteia.

Anularea comenzilor

In cazul produselor personalizate, datorită complexițatii elementelor decorative, comanda se poate anula inainte de ridicare/livrare, cu un timp minim egal de 48 de ore. În cazul in care anulați comanda cu mai puțin de 48 de ore înainte de ridicare/livrare, ne rezervăm dreptul de a reține avansul perceput la momentul plasării comenzii.

Întrebări Suplimentare

Dacă ai nelămuriri, comenzi deosebite sau întrebari suplimentare, îți stăm la dispoziție oricând, via e-mail pe adresa looktora@yahoo.com, sau la numarul de telefon 0760650842 in intervalul orar 10:00 – 18:00.